Εγγραφη

Οι εγγραφές έκλεισαν

  • Κατανοώ οτι η αναρρίχηση μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Δηλώνω οτι απαλλάσσω τους διοργανωτές του Φεστιβάλ απο κάθε ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος.
    Επίσης συμφωνώ με τους όρους και τις προυποθέσεις για το δώρο της κλήρωσης.
Κλήρωση για το
ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ
Τετραήμερο ταξίδι στο Λεωνίδιο για δύο άτομα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, ένα γεύμα ημερησίως), προσφορά του Φεστιβάλ.
  Όροι & Προυποθέσεις
Κύρια και βασική προϋπόθεση για την ανάδειξη νικητή μέσα από τη διαδικασία έγκυρης κλήρωσης, είναι η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής και η συμμετοχή στο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Λεωνιδίου 2017. Ο νικητής της κλήρωσης μπορεί έκτοτε να επιλέξει ένα επιπλέον άτομο, που θα τον συνοδέψει στο ταξίδι, απολαμβάνοντας και το υπόλοιπο πακέτο του βραβείου.

Το βραβείο ισχύει αυστηρά για τον νικητή/κληρωθέντα , δεν μεταβιβάζεται σε άλλα άτομα και ισχύει για το έτος 2018. Τα αεροπορικά εισιτήρια ισχύουν μόνο με αναχώρηση από ευρωπαϊκή χώρα ενώ η επιλογή του καταλύματος και των καθημερινών γευμάτων γίνεται από τη διοργάνωση του Φεστιβάλ. Σε κάθε περίπτωση ο νικητής υποχρεούται να ενημερώσει τον υπεύθυνο της διοργάνωσης τουλάχιστον 2 μήνες πριν για τις ακριβείς ημερομηνίες της ολοκλήρωσης του πακέτου, ώστε να διενεργηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες (κράτησης εισιτηρίων, καταλύματος και εστιατορίων).
Καλή επιτυχία!